Jeg hedder Tine Kaalund og er uddannet fysioterapeut i 1999. 

Jeg har efterfølgende videreuddannet mig inden for psykosomatisk og psykiatrisk fysioterapi, og har klinisk kompetence i Basic Body Awareness Therapy. Det er en fysioterapeutisk metode, hvor man arbejder med at skabe ro og stabilitet kropsligt, og som har en afsmittende effekt på hvordan, man har det psykisk.

Der ud over har jeg også en efteruddannelse i Chok- og traumeterapi, samt en uddannelse som naturterapeut. I april 2023 blev jeg certificeret kliniker som psykosomatisk og psykiatrisk fysioterapeut ved Dansk Selskab for Fysioterapi.

Jeg tror ikke på, at vi som mennesker kan adskille vores hoved og krop. Det har derfor aldrig givet mening for mig at arbejde med kun det ene eller det andet. Min vinkel er dog primært det kropslige, da vi alt for ofte mangler viden om og ord for hvad det vi mærker i kroppen betyder for os. Samtidig mangler vi viden om, hvor mange ressourcer vi har i kroppen – som vi går glip af at kunne bruge..

 

Mine kontaktoplysninger er:

 

Tine Kaalund
Mobil: 9386 9614

Mail: kontakt@naturfyssen.dk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.